Aika toimia.
Lasketaan, raportoidaan ja kompensoidaan
hiilijalanjälkesi nyt!

Ilmastonmuutoksesta

Tuhannet yritykset ja miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat jo ottaneet ensimmäisen askeleen liittyäkseen taisteluun ilmastonmuutosta vastaan.
Tällä taistelulla on suuri vaikutus tuleviin sukupolviin. Katastrofin välttämiseksi tarvitaan poikkeuksellisia toimenpiteitä ja meidän kaikkien jatkuvaa sitoutumista.

Kerromme kuinka me ja hiilidioksidin kompensointi toimivat

Suuri idea hiilidioksidin kompensoinnissa on, että jos päästät tonnin hiilidioksidia, voit tasapainottaa näitä päästöjä poistamalla tonnin hiilidioksidia ilmakehästä tai estämällä tonnin hiilidioksidin pääsyn ilmakehään.

Käytämme GHG-protokollaa tai ISO 14064 -standardeja määrittääksemme asiakkaillemme todellisen hiilijalanjäljen.

Keskimääräinen jalanjälki henkilöä kohti EU:ssa on noin 8 tonnia vuodessa. Tämä vaihtelee maittain. Luxemburgin hiilijalanjälki on korkein, 15,3 tonnia, ja pienin Maltan hiilijalanjälki, 3,2 tonnia hiilidioksidia vuodessa.

On olemassa useita tapoja kompensoida hiilijalanjälkeäsi. Tehokas ja dokumentoitu tapa kompensoida jalanjälkeäsi on ostaa Verified Carbon Units (VCU(t)).
Näin ECC tarjoaa hyvin dokumentoidun ja varmennetun ratkaisun. Voit valita sinulle ja yrityksellesi parhaiten sopivan ohjelman valikoimastamme.

Kuinka tehdä yrityksestäsi hiilineutraali?

Riippumatta siitä, kuinka paljon vähennät olemassa olevia päästöjäsi, on aina jotain joita et voi välttää. Voit kuitenkin kompensoida näitä päästöjä ECC:llä. Valitse mikä sopii yrityksellesi parhaiten. Aloita laskemisesta ja raportoinnista. Et voi laskea ja raportoida, jos et mittaa. Tätä me teemme sinulle ja yrityksellesi.

Nyrkkisääntönä suosittelemme, että ryhdyt kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin hiilijalanjälkesi vähentämiseksi ehdottomaan minimiin ennen jäljellä olevien päästöjen kompensoimista.

Ensimmäinen askel, toimi ja liity

Ota ensimmäinen ja helppo tapa liittyä ilmaston taisteluun, aloita tästä:

Ota yhteyttä

info@carboncontrol.eu

Translate »